Nieuw in de regio

maandag 1 mei 2017

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
In Dordrecht ga je naar Smooth voor een heerlijke smoothie, ontbijt, broodje of lunch ook om mee te nemen.  Brandstof Dordrecht is een energieke plek gevestigd in het Energiehuis. Je kunt er zelf je tosti's samenstellen, vrienden ontmoeten en creatieve ideeën ontwikkelen. Boek een Rock'n Roll overnachting bij B&B De Melkbus, een leuke cabin aan het water. Voor een lekker drankje en avondje uit kun je weer terecht bij Café de Vrijheid en binnenkort bij Visser's Poffertjessalon.

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
In Leerbroek kun je eenvoudig overnachten bij B&B De Vrolijke Kip. Of nuttig eens een heerlijk Ierse of Hollandse maaltijd in pub O'Morrow in Vianen. Bij Meet and C in Gorinchem kun je werken, vergaderen en ontmoeten. Of haal of eet eens een lekkere Sushi of Sashimi bij Sushi Fusion Gorinchem.

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

  • print

VVV Idee

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Langs grote rivieren

Volg het spoor van Jac.P.Thijsse en wandel langs grote rivieren als Maas, Lek, Waal en Linge met de Lange Afstand Wandelroute ‘Grote Rivierenpad’, ook met dagetappes.

Lees meer

Content VVV Idee