Leuk om te geven: de Bongo

maandag 20 nov 2017

Leuk om te geven met Kerst !

Bongo Cadeaubon
Er is een Bongo cadeaubon voor iedereen, voor elke gelegenheid en voor elk budget. Met een Bongo cadeaubon laat je de ontvanger zelf kiezen uit tientallen belevenissen en tegelijk geef je iets heel persoonlijks.

De Bongo Cadeaubon is te koop bij VVV Dordrecht, VVV Gorinchem en VVV-Oud-Beijerland.

Er zijn meer dan 60 Bongo Cadeaubonnen verkrijgbaar, hieronder een paar tips voor de feestdagen:

Prettige Feestdagen
Bongobon-lekker borrelen // lekker_borrelen_nl_2017-bongo_bon.jpg (94 K)Een Bongo boordevol leuke dingen om samen te beleven: ontspannen in de sauna, genieten van een diner, een strandactiviteit.... Keuze genoeg om er een heerlijk dagje met z'n tweeën van te maken. Keuze uit 410 belevenissen. Voor 2 personen € 49,90

De Bongo Cadeaubon is te koop bij VVV Dordrecht, VVV Gorinchem en VVV-Oud-Beijerland.

Romantisch Etentje

Bongobon-romantisch etentje // romantisch_etentje-bongo.jpg (135 K)Schenk een complete dinerervaring! Met deze Bongo krijgen de ontvangers een lekker diner in één van de geselecteerde restaurants. Afhankelijk van het gekozen restaurant krijg je een driegangendiner of een tweegangendiner. Het tweegangendiner is steeds inclusief wijn. Er kan gekozen worden uit 115 restaurants om sfeervol met 2 personen te dineren.€ 69,90

De Bongo Cadeaubon is te koop bij VVV Dordrecht, VVV Gorinchem en VVV-Oud-Beijerland.

High Tea
Bongobon-high tea // high_tea_nl_2017-bongo_high-tea.jpg (70 K)

Deze Bongo laat de ontvanger smullen van zoete en hartige hapjes, compleet met heerlijke koffie of thee. Een high tea is altijd genieten, in een sfeervolle theetuin of trendy restaurant met gevulde bagels, donuts of soep. Traditioneel Brits kan natuurlijk ook. Welk high tea adres je ook kiest, het wordt smullen! Keuze uit 180 adressen om te genieten voor 2 personen. € 34,90

De Bongo Cadeaubon is te koop bij VVV Dordrecht, VVV Gorinchem en VVV-Oud-Beijerland.

Wellness voor Twee
Bongobon-wellness // wellness_voor_twee_nl__bongo-wellness.jpg (86 K)

De Bongo Wellness voor Twee biedt een bijzondere mix van relaxen en quality time waar je samen van geniet. Het is een waardevol geschenk dat twee personen recht geeft op een wellnessarrangement in één van de geselecteerde wellnesscentra. De ontvanger heeft 80 keuzes voor massage, sauna-entree en behandeling, yogales met lunch en voor veel meer …. € 79,90

De Bongo Cadeaubon is te koop bij VVV Dordrecht, VVV Gorinchem en VVV-Oud-Beijerland.

 

Met een Bongo cadeaubon zit je altijd goed
Cadeaubonnen bestaan al heel lang, maar de laatste jaren werd dit type cadeau steeds populairder. Dat kan ook niet anders, aangezien er steeds meer originele verrassingen in het gamma worden opgenomen. Omdat een leuk cadeau soms moeilijk te vinden is, bieden wij een groot aantal onverwachte belevenissen aan die iedereen kunnen plezieren.
Omdat wij steeds op zoek zijn naar nieuwe ideeën die we kunnen introduceren, ontbreekt het je nooit meer aan inspiratie. Dankzij onze cadeaubon zet je iedereen die je nauw aan het hart ligt in de bloemetjes: je vriend of vriendin, je vader of moeder, een collega of een hulpvaardige leerkracht.

Instant plezier gegarandeerd
Tesamen met de Bongo vind je een boekje met uitgebreide beschrijvingen van alle belevenissen waaruit de ontvanger kan kiezen. Reeds vanaf dan begint de belevenis! Geef je een avontuurlijke activiteit cadeau? Dan wachten meer dan 100 spannende mogelijkheden om je dapperheid op de proef te stellen: skydiven, kajakken, stand-up paddling of een ritje op circuit: niets is ons te gek! Ook op gastronomisch vlak vindt iedereen zeker zijn gading tussen onze selectie overheerlijke restaurants. Wanneer je ons boekje doorbladert, soms zelfs vergezeld van de lekkerste recepten van de chefs, wordt je eetlust meteen opgewekt. Ontsnap je liever een weekendje aan alle stress? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos, met talloze bestemmingen veraf of dichtbij. Kies een gezellig adresje uit en waan je nu al in Parijs, Londen of Barcelona dankzij de bijhorende stadsgids.

Plezier verzekerd
Is het gelukt om uit al deze mogelijkheden de aantrekkelijkste belevenis te kiezen? Dan kan je op Bongo rekenen om je er van te verzekeren dat het een onvergetelijke ervaring wordt. Wij selecteren de beste adressen en hanteren strikte criteria op vlak van kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Dankzij onze eerlijke en transparante beschrijvingen weet je precies waarop je je kan verheugen. Op die manier kan je Bongo ervaring niet meer stuk!

Bron: Bongo Cadeaubon

  • print

VVV Idee

Langs grote rivieren

Volg het spoor van Jac.P.Thijsse en wandel langs grote rivieren als Maas, Lek, Waal en Linge met de Lange Afstand Wandelroute ‘Grote Rivierenpad’, ook met dagetappes.

Lees meer

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Content VVV Idee