VVV Cadeaubon wordt VVV Cadeaukaart

woensdag 16 aug 2017

VVV Cadeaubonnen gaat stoppen met de papieren VVV Cadeaubon en stapt over op de VVV Cadeaukaart! De VVV Cadeaukaart is een integratie van de VVV Cadeaubon en de VVV Giftcard in één digitale cadeaukaart. Hiermee kan de consument niet alleen terecht bij de al meer dan 23.000 fysieke bestedingspunten, maar kan men ook online shoppen bij bijna 400 webshops. 

VVV Nederland is bezig met de voorbereiding
Alle acceptanten en distributeurs hebben een brief ontvangen of ontvangen deze uiterlijk eind augustus, waarin staat hoe zij zich aansluiten op de VVV Cadeaukaart. Op dit moment worden alle VVV cadeaukaart acceptanten aangesloten. De verwachting is dat het overgrote deel vanaf 1 november de VVV Cadeaukaart kan accepteren.

Papieren VVV Cadeaubon
De papieren VVV Cadeaubonnen zijn en blijven onbeperkt geldig! De papieren bonnen worden verkocht zolang de voorraad strekt.

Zie bijgaande infographic voor meer informatie

Of kijk op de website van VVV Cadeaubonnen voor meer informatie over aansluiten (deze informatie is uitsluitend voor bestaande acceptanten papieren cadeaubon)

  • print

VVV Idee

Wandelroutenetwerk

Kom wandelen in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden met bijna 600 km aan wandelroutes.

Lees meer

Op de wallen

Lopend over de zestiende-eeuwse vestingwallen van Gorinchem kom je ze vanzelf tegen: de uit 1718 daterende molen Nooit Volmaakt en stellingmolen De Hoop, gebouwd in 1764.

Lees meer

Content VVV Idee