Nieuw in de regio

dinsdag 1 aug 2017

Nieuwe adressen om lekker te eten, drinken, uitgaan of slapen in de regio Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
In Dordrecht is Visser's Poffersalon weer enige tijd geopend met een uitgebreide lunchkaart, gehaktballen en uiteraard poffertjes. Bij het Urban Foodhouse haal of eet je halal fastfood. Koffiecafe Koning Koffie brandt zijn eigen bonen en bakt zijn eigen taarten. Voor echt Indiaans eten ga je naar de Taste of India, ze bezorgen ook maaltijden bij je thuis. 

Kijk op www.vvvdordrecht.nl voor alle adressen.

Alblasserwaard en Vijfheerenlanden
In Hoornaar kun je heerlijk overnachten in het appartement van B&B Hoornaar, ingericht met woonkamer, keukenblok, badkamer en op de 2e verdieping een tweepersoonskamer. Ook is in Hoornaar de Pondorosa weer geopend met een nieuwe opzet: eetcafé en cafetaria. In Gorinchem kun je een eigen gebrouwen biertje gaan proeven bij Stadsbrouwerij Dukes FB Cycling in Gorinchem verhuurt stadsfietsen, elektrische fietsen en mountainbikes.   Hotel aan de Linge in Kedichem heeft zijn deuren geopend. Hotel met luxe kamers, restaurant en terras aan de Linge. Wolpheren bootverhuur in Hardinxveld-Giessendam is gespecialiseerd in het verhuren van sloepen en visboten.

Kijk op www.vvvalblasserwaardvijfheerenlanden.nl voor alle adressen.

  • print

VVV Idee

Tourist Day Ticket

Met het Tourist Day Ticket reis je gedurende een hele dag onbeperkt met bus, tram, metro en waterbus voor een vast bedrag door heel Zuid-Holland.

Lees meer

Toeristische Overstappunten

Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een goed idee.

Lees meer

Content VVV Idee