VVV brochures Gorinchem

Brochure Gorinchem 2017 // gorinchem-2017.jpg (61 K)VVV brochure Gorinchem Vestingstad

Wil je alle informatie over Gorinchem op je gemak door lezen dan kun je het beste de toeristische VVV Gids Vestingstad Gorinchem bestellen. Deze gids bevat informatie en mooie foto's van de stad, de Vestingdriehoek, Hendrick Hamel, Hollandse Waterlinie en omgeving.
Gegevens over musea, galeries, overnachten, fiets- en bootverhuur, rondvaarten en excursies, monumenten en restaurants.

Uitgave van VVV Zuid-Holland Zuid. Deze full-colour pocket brochure is gratis verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid, bij verschillende agentschappen en op aanvraag.  


Bladeren
Bestellen
 


VVV Stadswandeling Gorinchem // stadswandeling_gorinchem_klein.jpg (34 K)Stadswandeling Gorinchem

Folder met stadswandeling langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Gorinchem. Deze folder bevat een plattegrondje met route en Routebeschrijving, foto's en achtergrondinformatie van de bezienswaardigheden. Met QR-codes waarmee met de mobiele telefoon geluidsfragmenten over de vele monumenten en de geschiedenis van Gorinchem te beluisteren zijn.

Prijs € 2,50. Verkrijgbaar bij VVV Zuid-Holland Zuid/Gorinchem, Grote Markt 17, 4201 EB Gorinchem, tel. 0183-631525.

Bestellen


Brochure Groepsdagtochten 2017 // groepsdagtochten-2017.jpg (55 K)VVV Brochure Groepsdagtochten Zuid-Holland Zuid 

Alle mogelijkheden voor stadswandelingen, complete dagtochten en groepsdagtochten op maat in de regio Zuid-Holland Zuid staan in deze VVV brochure. 


Je kunt deze gratis brochure online bestellen zodat je alles op je gemak thuis kunt nalezen.  

Bladeren
Meer informatie


Brochure Polderleven 2017 // polderleven-2017.jpg (58 K)Toeristische VVV Gids Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

Wil je alle informatie over de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden op je gemak door lezen dan kun je het beste de toeristische VVV Gids Alblasserwaard en Vijfheerenlanden bestellen.Gids met algemene informatie, overnachtingsadressen, musea, evenementen, restaurants, arrangementen, bezoekerscentra etc. in de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Uitgave van VVV Zuid-Holland Zuid en Den Hâneker. Deze full-colour brochure is gratis verkrijgbaar bij de kantoren van VVV Zuid-Holland Zuid, bij verschillende agentschappen en op aanvraag. 

Bladeren
Bestellen

  • print
Content VVV Idee